VDO Sport: lesrooster seizoen 2013-2014

VDO Sport: vereniging voor jong en oud!

VDO Sport heeft ook dit jaar weer een uitgebreid en gevarieerd lesaanbod met lessen op 3 verschillende locaties in Uithoorn! Naast Zumba, Bodyshape, Pilates en Poweryoga, heeft VDO Sport een opvallend ruim lesaanbod voor senioren.

Gymnastiek voor senioren (MBvO)

Regelmatig en verantwoord bewegen kan een belangrijke bijdrage leveren aan gezond en actief oud(er) worden en geeft daarnaast vooral ontspanning en plezier.In de les Meer Bewegen voor Ouderen (dinsdagmiddag van 15.15 tot 16.15 uur in het KNA-gebouw in de Legmeer) wordt gewerkt aan verbetering en behoud van conditie, spierkracht en lenigheid onder leiding van Tini Ottenhof die deze lessen vormgeeft op haar eigen, originele wijze. Met verantwoorde oefeningen die speciaal geselecteerd en geschikt zijn voor ouderen. Er wordt gewerkt op (zachte) muziek.

Volleybal senioren 60+

Op dinsdagmiddag van 16.30 tot 17.30 kunnen enthousiaste senioren (mannen en vrouwen) in de Brede School terecht voor een uurtje volleybal. Na een korte warming-up om de conditie op peil te houden, volgen een aantal spierversterkende oefeningen. Daarna worden er enkele partijtjes volleybal gespeeld. Dit uur is geschikt voor enthousiaste 60+’ers die van volleybal houden maar toch ook hun conditie, lenigheid en spierkracht willen behouden. Ervaring is geen vereiste, ook beginners zijn welkom!

 Naast deze specifieke uren voor senioren heeft VDO Sport nog een aantal andere lessen waar senioren actief aan deel nemen. Bel voor meer informatie over geschikte uren naar 06-52612942 of mail naar info@vdosport.nl.

Aantrekkelijke prijs

Alle lessen worden door professionele leidsters gegeven en zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd. Volwassen betalen 130 euro, 65+’ers slechts 120 euro per jaar. Iedereen is altijd welkom voor een gratis proefles. Voor een volledig overzicht van lessen en locaties verwijzen wij naar onze website www.vdosport.nl

 

 

Comments are closed.