VDO Sport: conditietraining/volleybal opnieuw van start!

VDO Sport: conditietraining/volleybal opnieuw van start!

Naast Pilates, Zumba en Bodyshape biedt VDO Sport van oudsher ook veel lessen waarbij conditie- en krachttraining worden gecombineerd met volleybal. Door het sluiten van verschillende gymnastiekzalen binnen Uithoorn en de toenemende vraag naar aerobicslessen, bestaat een aantal van deze combinatie-uren niet meer. Toch blijken er nog steeds veel mensen die het combinatie-uur met volleybal erg leuk vinden. Voor hen is er goed nieuws: er zijn inmiddels weer 2 uren waarbij volleybal de hoofdrol speelt!

Senioren 60+

Op dinsdagmiddag van 16.30 tot 17.30 verzorgt Hans Ottenhof de conditietraining/volleybal voor senioren in de Brede School. Inmiddels heeft zich al een enthousiaste club mannen en vrouwen verzameld maar er zijn nog plaatsen beschikbaar!

Na een warming-up om de conditie op peil te houden, volgt een korte serie spierversterkende oefeningen. Daarna worden er  enkele partijtjes volleybal gespeeld. Dit uur is geschikt voor enthousiaste 60+’ers die van volleybal houden maar toch ook hun conditie, lenigheid en spierkracht willen behouden.

Speltechniek en conditie

Verder verzorgt Cyrus de Haan sinds enkele maanden de conditie/volleybaltraining op dinsdagavond. Ook hier wordt gewerkt aan conditie en spierkracht. Daarnaast verzorgt hij met veel enthousiasme en kennis van zaken een specifieke volleybaltraining. Er wordt geoefend op speltechniek waarna er in gemengde teams en met veel enthousiasme enkele partijen volleybal worden gespeeld.

Voor beide uren geldt dat ervaring geen vereiste is, ook beginners zijn welkom! De lessen worden gegeven in de Brede School in Uithoorn. Geïnteresseerden kunnen altijd langskomen om eens een les mee te doen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van VDO Sport: www.vdosport.nl.

Comments are closed.