Senioren

VDOSport-senioren-volleybal-zw:w-72-2

Dat regelmatig en verantwoord bewegen een belangrijke bijdrage kan leveren aan gezond en actief oud(er) worden is inmiddels algemeen bekend. Dat een uurtje ontspannen bewegen ook nog eens een prettig gevoel van welzijn geeft en heel gezellig kan zijn, is een leuke bijkomstigheid!

VDO Sport biedt al jaren verantwoorde bewegingslessen voor senioren. Alhoewel veel van onze andere lesuren voor zowel jong als oud(er) toegankelijk zijn, besteden de speciale 65+ lessen, extra aandacht aan de bewegingsbehoeften van senioren. Naast de nodige inspanning bieden deze lessen vooral veel ontspanning en plezier aan de deelnemers, die in leeftijd variëren van 55 tot 80+.

Speciaal 65+ tarief

Senioren sporten bij VDO Sport tegen een gereduceerd tarief van € 150,- per jaar! Liever vaker sporten? Ook dat is mogelijk, voor € 200,- euro kun je onbeperkt sporten op alle uren van VDO Sport!

Gratis proefles

Mocht je kennis willen maken met 1 van onze lessen dan ben je natuurlijk altijd welkom voor een gratis proefles! Je kunt je daarvoor aanmelden via info@vdosport.nl of gewoon langs gaan bij de les van je keuze. Kijk in ons lesrooster voor een overzicht van al onze lessen en locaties!