Veligheidsprotocol

Protocol veilig sporten

VDO Sport heeft een protocol gemaakt over hoe alle deelnemers de lessen veilig kunnen volgen.

  1. Bij klachten blijf je natuurlijk thuis, hoesten en niezen in je mouw of beter nog thuis! 
  2. Je komt in je gymkleding naar de zaal en voor je de zaal binnen komt (en bij het weg gaan) handen reinigen met handalcohol. Wij zorgen dat deze beschikbaar is. Om filevorming in de kleedkamer te voorkomen kunnen schoenen of op de drempel of aan de kant gewisseld worden. Jassen en tassen kunnen daar ook geplaatst worden. En natuurlijk vind dit alles plaats op 1,5 ‘Corona meters’! 
  3. Bij de eerste les krijgt iedereen een Hamam doek die over een matje gelegd kan worden. Voor de Yin Yogalessen krijgen deelnemers aan deze lessen een eigen hoes voor de yinkussens. Verzoek is zoveel mogelijk eigen matjes mee te nemen.
  4. Om er voor te zorgen dat er tijdens de leswisselingen voldoende tijd en ruimte is, starten alle eerste lessen 5 minuten eerder en alle daarop volgende lessen 5 minuten later, zodat er 10 minuten wisseltijd is tussen de lessen. Dus 19:30 wordt 19:25 en 20:30 wordt 20:35.
    Uiteraard geldt dit alleen voor de lessen waarbij meerdere uren achter elkaar plaatsvinden.

Comments are closed.