Coronabeperkingen per 14 oktober 2020

Tot onze spijt is er een opleving van het Corona virus en heeft de overheid beperkende maatregelen afgekondigd. Deze maatregelen treffen ook onze vereniging. Dit betekent dat we hebben besloten onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en geen fysieke lessen te geven gedurende de gevraagde periode van 4 weken. Want een les voor 3 deelnemers is niet echt een optie.

Maar deze keer komt het niet als een verrassing en hebben we vooraf nagedacht over continuering van onze lessen online. In de week van 19 tot 25 oktober gaan Corinne en Pauline op verschillende manieren uit proberen online les te geven. Namelijk via ZOOM live en ook via een eigen besloten Youtube kanaal. Daarop zijn de lessen altijd te volgen. Pauline en Corinne gaan volgende week elk de deelnemers van één van hun lesuren uur benaderen om proef te draaien. Als alles lukt dan kan er vanaf de week van 26 oktober door iedereen 2 tot 3 x per week een Zoom live les gevolgd worden. Deze lessen zullen ook worden toegevoegd op ons Youtube kanaal VDO Sport, zodat iedereen die niet tijdens de ZOOM sessies mee kan of wil doen, de les op een eigen moment kan volgen. Ons streven is dat alle online lessen voor iedereen toegankelijk zijn en voor de ZOOM live les zal iedereen dus een link krijgen voor die les.

We hebben goede hoop dat de beperkingen ditmaal kort van kracht zullen zijn. Mochten de beperkingen onverhoopt langer duren en we zijn wat meer gewend om digitaal les te geven, gaan we natuurlijk het online aanbod uitbreiden en meer maatwerk leveren.

Comments are closed.